stripe decor
   

 

 

 

 

Broadcast sarja — optisia lisälaitteita ENG/EFP zoom-objektiiveihin. Uutuutena Canon IF -sarjan objektiiveihin sopiva laajakulma- konvertteri.

Digital sarja — jatkuvasti kasvava optisten tarvikkeiden valikoima useimpiin Mini DV kameroihin, esimerkiksi Sonyn PD-100 ja VX-1000, Panasonicin AG-EZ1U ja AG-EZ30U, Canon XM-1. Nyt toimituksessa myös 27.5-37mm suodatinkierteellä oleviin kameroihin.

Value Sarja — optisia lisälaitteita mm. Canon XL1 ja XL2-kameraan myös Canonin 3x zoomiin ja uuteen 14x manualiseen zoom-objektiiviin. Uusimpien 3-kennokameroiden objektiiveihin tarvikkeita kuten JVC GY-DV500 kameran objektiiviin.

—laaja valikoima zoom-objektiiveja ja kiinteäpolttovälisiä modifoituja objektiiveja sekä erikoisobjektiiveja.

Elokuvakameroiden optiset adapterit — Objektiivin eteen kiinnitettävä kaksoisasfäärinen adapteri sekä Fish Eye adapteri Zeiss:in objektiiveihin, kiinteäpolttovälisiin ja 10x zoom-objektiiviin. Asiakaskohtaiset kiinteäpolttoväliset objektiivit.

Filmikameroiden kiinteät objektiivit modifoituna Canon ja Nikkor SLR -objektiiveista. Ja luonnollisesti Century voi kunnostaa ja modifoida monia tuotannosta poistuneita objektiiveja. Ota yhteyttä mikäli sinulla on erikoistoivomuksia.

Tuotteita voit etsiä laitteen valmistajan mukaan
Schneider Optics:n sivuilta

Tai kysymällä