stripe decor
   

 

 

Amerikkalainen Porta Brace on johtava varustelaukku, -suoja ja kuljetuslaukkujen suunnittelija ja valmistaja. Porta Bracen tuotteet on valmistettu alan ammattilaisille niin video-, audio- kuin filmituotantoon.

Porta Brace tarjoaa taidolla työstetyt pehmeät kantolaukut, sadesuojat, "liivit" kameralle, mikserilaukut, -henkselit kuin myös jalustalaukut mittatilaustyönä. Ja tämä on vain osa valikoimasta.

Laukut ja suojat ovat suunniteltu suojaamaan varusteitasi huonoa säätä, pölyä ja kolhuja vastaan samalla mahdollistaen helpon ja mielyttävän työskentelyn. Suunniteltaessa on huomioitu valmistajan pienimmätkin yksityiskohdat ja näin on saatu todella toimiva tuote.


 

Kameralaukut
Laaja valikoima ensiluokkaisia kantolaukkuja, ns. kevyitä toppeja, sadesuojia, pakkassuojia ja selkärinkkoja pienempien DV-videoiden ja isompien broadcast- kameroiden kuljetukseen ja suojaamiseen esim. kylmyydeltä, kosteudelta tai pölyltä.

Monitorilaukut
Monitorilaukut turvalliseen kuljettamiseen ja helppoonkäyttöön niin ulkona kuin sisällä.

Audiolaukut
Mikseri- ja nauhurilaukut eri vaihto-ehtoineen helpottamaan työskentelyä ja asiallista kuljettamista varten.


Muut tuotteet
Valaisimille, jalustoille ja muille tuotteille erilaisia laukkuja ja suojia. Ns. ohjaajantuoleista kärryihin unohtamatta kuvaajaliivejä.

Tuotteita voit etsiä laitteen valmistajan mukaan
PortaBracen sivuilla